Sou a: Inici / Torneig / Presentació

Presentació

TORNEIG ITF PUNTUABLE PER WTA

Torneo Arcadi Manchón
Torneo Arcadi Manchón
Torneo Arcadi Manchón

Amb la creació, el passat 2018, del nou centre de formació i alt rendiment especialitzat en tennis femení de TopTennis, el torneig Arcadi Manchón presenta enguany un canvi destacat. La competició s’enfoca, per primera vegada després de vuit anys, al tennis femení. Passa a ser un torneig d’homes puntuable per l’ATP a una prova de dones puntuable pel WTA. A més, el premi de 15.000 dòlars, ara serà de 25.000.

El nou format del torneig va estretament lligat al nou projecte de TopTennis que té per objectiu formar jugadores per a l’Alta Competició, oferint programes i serveis adaptats a cada edat i nivell.

La novena edició del torneig Arcadi Manchón es disputarà del 27 de maig al 2 de juny, a les pistes del Club Tennis Montbui.

Durant una setmana, les estrelles del futur del tennis femení seran a les pistes del CT Montbui. La competició, la primera puntuable pel rànquing WTA a l'Anoia, és una plataforma de llançament per aquests talents que es comencen a desvetllar.

Esportistes provinents de tots els racons del planeta i que aterraran a les pistes del CT Montbui amb l'objectiu d'exhibir el seu talent, escalar en el rànquing WTA i ser a la final del torneig, que a més de la recompensa econòmica (25.000 dòlars) suposa una projecció.

El Torneig Arcadi Manchón vol ser una cita per donar a conèixer les tennistes que aspiren a situar-se a l'elit, però sobretot vol donar a conèixer esportistes exemplars, que a més de la qualitat, sàpiguen dignificar l'esport amb el seu comportament dins i fora la pista. Donar a aquestes joves l'oportunitat de reivindicar-se i de posar a prova el seu estil és un altre dels objectius del torneig.

Durant la competició s’organitzen activitats complementàries com conferències, presentacions, dies de tennis al carrer, clínics amb futures estrelles de l'elit del tennis, entre moltes altres activitats. A més, el Club Tennis Montbui acull estands de patrocinadors, on el personal tècnic ofereix informació sobre el torneig i sobre altres temes relacionats amb el món del tennis.


Club Tennis Montbui

Al 1994 un grup d’amics aficionats a l’esport del tennis van unir-se per crear un club de tennis a Montbui, que actualment compte amb un total de 385 socis, una Escola de Tennis formada per més de 350 alumnes, i també disposa de 5 pistes de tennis amb superfície de sintètica-dura, així com també d’un local social. Durant deu dies les pistes del Club Tennis Montbui són l’escenari d’una gran competició. Les diferents sales del centre acullen les activitats complementàries del torneig: conferències, taules rodones, presentacions... i el Local Social és el punt de trobada de jugadors, familiars i públic en general. A més, l’entorn del Club disposa d’estands de patrocinadors, on el personal tècnic ofereix informació sobre el Torneig i/o altres temes relacionats amb el món del tennis.

Més informació

Top Tennis

L’escola de TOP TENNIS és un centre esportiu dedicat a la formació i perfeccionament de l’esport del tennis però també s’ocupa de formar als seus alumnes en valors. Part de l’activitat de les seves escoles es concentra en fomentar qualitats de l’esport que també són necessàries pel creixement personal i la vida quotidiana com són la capacitat de sacrifici, la humilitat, el respecte, la cultura de l’esforç...

L’escola de tennis TOP TENNIS imparteix classes a una gran varietat de perfils: grups d’adults, classes particulars, nens i joves des de 4 anys, discapacitats físics, discapacitats psíquics,… La direcció disposa dels recursos per adaptar l’oferta a les necessitats de l’esportista, inclús té la capacitat de proporcionar beques per accedir a Universitats americanes d’alt prestigi.

TOP TENNIS gestiona l’escola del Club Tennis Montbui. Així doncs, l’equip de professionals de TOP TENNIS, amb el Club de Tennis Montbui, formen l’equip organitzatiu, sota la direcció d’Arcadi Manchón. A més, el Torneig compta també amb nombrosos voluntaris que donen suport a les activitats de promoció i a l’organització durant els dies.

Més informació