Sou a: Inici / Centre / Qui som

Qui som

Coneixement, experiència i passió pel tennis.

Ens vam conèixer fa 20 anys en el món del tennis. Després de diversos projectes individuals que han enriquit les nostres experiències professionals, ens retrobem de nou, i hem decidit que a arribat el moment de crear un projecte conjunt diferent i únic.

Top Tennis com a centre d'alt rendiment esportiu, compta amb Alejo Mancisidor, ex-jugador professional, reconegut com un dels millors tècnics actuals de la WTA, destacant després de cinc anys d'entrenament amb Garbiñe Muguruza, una final de Wimbledon i rànquing mundial nº 7 .

Arcadi Manchón, fundador i director de Top Tennis, amb més de 500 jugadors de base, Director del Torneig Professional ATP que porta el seu nom i tècnic de jugadors professionals durant 11 anys.

Xavier Torner, director de Bruguera Tennis Academy durant més de 20 anys, Director Esportiu del Grup de Competició Femení Amaya Assegurances, entrenador de jugadors professionals i actualment Co-Director de Jiang & Torner Xangai Tennis Development.

A més, Top Tennis compta en el seu equip, amb els entrenadors Ignasi Gomez, Jordi Ülle, Pau Trenado i el preparador Físic Cristian Bariles, que se sumen a un projecte apassionant.

Ens agradaria compartir la nostra Il·lusió amb el teu projecte personal.

 T´esperem!