Sou a: Inici / Serveis / Altres serveis / Beques USA

Beques USA

Mitjançant la col·laboració amb l'Empresa I-consports, Top Tennis ofereix la possibilitat d'estudiar, entrenar i competir amb una beca esportiva en una universitat nord-americana.

Acord de col·laboració entre I-consports, empresa especialitzada en beques esportives, i Top Tennis. I-Consports ofereix als esportistes la combinació de l'esport de competició en equip, juntament amb l'estudi d'una carrera universitària als EUA.

I-consports Beques gestionarà, per al jugador, l'obtenció d'una beca universitària a la universitat que millor s'adapti a les seves qualitats.

I-consports assessora els jugadors i les seves famílies durant tot el procés d'accés a una universitat dels Estats Units d'Amèrica.

Becas Usa Top Tennis

Des de TOP TENNIS donem beques per anar a estudiar als EUA, carreres universitàries pràcticament sense cost addicional a l'esportista que compleixi els criteris que considerem importants per a ser premiat. Valorem no únicament el seu nivell esportiu - tennístic, sinó també i més essencial, el seu compromís a l'haver passat de manera positiva per totes les fases anteriors adquirint uns valors d'esforç, disciplina, voluntat, excel·lència, virtuts, capacitats ...

És per això que el Centre d'Alt Rendiment TOP TENNIS ha signat un conveni amb I-consports, on té l'exclusivitat en l'àmbit de l'Anoia, que ofereix l'oportunitat única de compaginar l'esport de competició amb una carrera universitària als EUA. La beca cobrirà tots o gran part dels costos de la universitat.