Sou a: Inici / Programes / Escola General

Escola General

El Centre d'Alt Rendiment Top Tennis ofereix programes d'entrenament d'una, dues, tres o quatre hores setmanals, per a nens i joves d'entre 4 a 18 anys. S'estructuren en diferents grups en funció de l'edat i del nivell tennístic.

PROGRAMA D'ENTRENAMENT

El Centre d'Alt Rendiment Top Tennis ofereix programes d'entrenament d'una, dues, tres o quatre hores setmanals, per a nens i joves d'entre 4 a 18 anys. S'estructuren en diferents grups en funció de l'edat i el nivell tennístic de l'alumne que van des de la iniciació fins a l'alt rendiment.

L'objectiu és que l'alumne, de la mà de l'equip dels nostres entrenadors, aconsegueixi el seu màxim nivell i / o les seves expectatives.

A més de treball físic i dins el mateix joc, es treballa els valors que aquesta disciplina porta associats com: la humiltat, el respecte, la cultura de l'esforç, la disciplina, el compromís ...

El programa inclou formació i competició de forma opcional: Jocs competitius i Minitennis (optatiu).

Mini-tennis Centro Top Tennis

JOCS COMPETITIUS I MINI-TENNIS

Destinat a nens de 4 a 10 anys, els jocs competitius són el primer contacte amb la competició de manera divertida, àgil i flexible adaptada a les seves edats.

Es juguen unes dues competicions per temporada.

Torneig Mini-Tennis En el Centro Top Tennis

CIRCUIT JUGUEM

El nen / a de 8 a 11 anys ja té més formació tennística i es poden posar a prova les seves habilitats. La competició es desenvolupa a la pista de dimensions reals. Es juguen unes o dues competicions per temporada.

Competición Top Tennis

COMPETICIÓ INDIVIDUAL / EQUIPS

És l'etapa en la qual l'esportista comença a competir més assíduament. Cada 15 dies o tres setmanes tindrà aquest primer contacte amb la competició més real representant al Club Tennis Montbui.

Aquells jugadors que comencin a tenir una mica més de nivell poden entrar a competir en tornejos individuals i començar a sentir aquest primer contacte amb la competició més real.